Mexikansk afton och basket!

Hej mina kära läsare (om jag har några, i wish =) haha...)

Imorrn är sista dan på eng pres kursen, ska bli riktigt kul! jag ska förespråka varför ABB bör satsa ännu mer på Kina och Asien, tänkte att jag skulle ta tag i podiet på slutet när jag framför min slutkläm för lite extra effekt, hehe så får vi se hur fjantigt det ser ut, men det skiter jag i, kul blir det iaf =)

Imorrn kväll blir det pubkväll på ABBeum, trainee 07:1 is in the house!! Mexikanskt tema med tequila och förhoppningsvis (om vi hittar på typ leksaksaffären) stråhattar. Party party! Sen på lördag åker jag till kära lilla linkan, som jag saknar en hel del faktiskt... för att spela basketturnering! Blir väl basketfest efter det skulle jag tro. Basket e en himla kul sport, är det nån som är sugen på lite street i sommar säg bara till =)

Funderar på att köpa lite grejer till balkongen, ett par stolar, ett bord och ett par blomlådor, inte för att jag har så gröna fingrar men det skulle va så fint och hemtrevligt! Ska ta kort på dem om jag lyckas =)

För övrigt så har jag inte haft tid att träna alls denna vecka, känner mig lite svullo... men men, får väl spela skiten ur mig själv istället på lördag!

Kramar till er alla!


Engelska kurs!

Wow säger jag bara, vilken bra kurs jag får gå! Går en intensiv kurs i eng pres teknik, den är verkligen hur bra som helst! Idag fick vi lära oss hur man bygger upp en presentation, vilka eng ord man bör använda i affärssammanhang, och hur man bör agera med kroppsspråket. Jag lär mig verkligen hur mkt som helst, helt underbart... Och kul har vi också, helt otroligt... Var väl egentligen bara det jag ville säga om det =)

Annars fortsätter ju våren att ta sin plats hos oss, människor kommer ut ur sina vinter iden för att känna solens strålar. Vi tog en mjukglass idag på stan, det kändes som sommar! Wieee... Måste fixa grejer till balkongen så jag kan börja sitta där när jag e hemma och vädret utanför lockar. Tänk, nu är det snart april, sen är det maj, och sen ÄR det faktiskt sommar!!

För övrigt så går spanskan sakta framåt, yo soy sueca y yo soy ingeneria =)

Ciao!!

Kick-off!

Hej hallå!

Är helt slut, har varit på trainee kick-off hela helgen i Ludvika... Det blev hur lyckat som helst! Fint väder, bad i isvak, bastu, god middag och otroligt trevligt sällskap, vad mer kan man önska sig! Vi mådde som prinsar och prinsessor allihopa =) Jag trodde inte jag skulle bada i det minst sagt iskalla vattnet, men det slutade med att alla badade =) Var riktigt skönt att springa mellan bastun och isvaken faktiskt. Jag och Johan hade gjort iordning en tipspromenad också som blev riktigt uppskattad så det var ju kul. Trots att alla blev klapp kalas igår kväll blev det inga skandaler, däremot blev det dans och sångstunder framför brasan. Idag var det bl a jag som fick lotten att köra hem, men det gick bra, kände mig riktigt pigg, värre är det nu, är trött...

Nästa vecka går i engelskans tecken. Mån, tis och fre har vi eng kurs i pres teknik. Ska bli kul såklart, men det är nervöst inför presentationen jag förberett. Och Jonathan, vår lärare, är en sån där som alla har super respekt för. Jag är beredd på att bli totalsågad =/ Haha...

Annars har jag inget nytt tror jag... Det är ju sommartid nu, vilket betyder att en timme gick förlorad idag men att kvällarna from nu blir längre.

Nu måste jag stryka skjortan inför imorrn, puss på er alla goingar!!

Spanskakurs!

Idag har jag lärt mig att "mi mamà" kan betyda både "min mamma" och nånting heeelt annat på svenska, beror på var man lägger uttalet, gäller att hålla tungan rätt i mun alltså =) Haha, annars kan det bli kul...

Har alltså påbörjat en spanskakurs, så nu hoppas jag bli haj på spanska =) Fast kursen är ganska kort och jag kan ju ingenting sen innan så det blir väl vad man gör det till. Kul ska det bli iaf.

För övrigt så skickade jag iväg min enkät på jobbet i fredags, en enkät med frågor jag arbetat fram som våra kunder ska få svara på, idag så hade hela 83 st svarat på den! Halleluja =) Bara ca 600 kvar då...

Nähä, nu e det dags att röra på fläsket, baskettajm!

Ingen motivation...

Åh sitter med min jäkla engelska redovisning men har noll motivation, sitter bara och stirrar in i skärmen och tänker på annat, sjukt svårt att koncentrera mig... Suck, har ni några råd om hur man höjer motivationen så hör av er! Tills dess så lägger jag detta åt sidan och ägnar mig åt roligare saker, som att klistra in bilder i mitt fotoalbum =)

Fest i V-ås riktigt skoj

Igår började min dag inte bra, Melissa messade och sa att hon blivit sjuk och alltså var sthlmsresan inställd. Jag hade redan betalat tågbiljetter som tydligen inte gick att köpa tillbaka så där rök 200 spänn. När jag sedan ska gå ut ur lägenheten har jag precis stängt dörrn när jag kommer på att hemmnyckeln ligger kvar där inne, jag har alltså låst mig ute... F-n! Som tur var hade jag cykelnyckeln så jag kunde ta mig hem till familjen som har extranyckel så det löste sig.


Efter lite ärenden ute på Hälla och fika hos familjen hörde Maria av sig och sa att vi var bjudna på fest hos trainee-Jonas, han skulle bjuda på mat också, dagen var räddad och jag blev på bra humör igen =)


Det blev en riktigt kul kväll! Ni vet när man är på förfest och alla börjar lite lugnt med att käka, sippa lite vin, lite lugn musik osv. Sen höjs stämningen mer och mer och till slut står alla och dansar i vardagsrummet och har skitskoj, så var det igår! Sen blev det Blue Moon Bar, enda vettiga stället i stan om man är över typ 22, där fortsatte festen och en trött Anna kom hem och stupade i säng vid halv-tre tiden.


Idag blir det söndagsmiddag hos mamsen, aldrig fel en söndag! Men först nu ska jag iväg en sväng och handla, rätt tomt i kylskåpet. Pussar och kramar!


Fredag!

Så var det helg igen, skönt! Var ute och joggade lite i solen efter jobbet, riktigt skönt, fast nu ska det ju bli lite sämre väder i helgen vilket är lite synd... 

Imorrn ska jag till storstan och hälsa på ett par kompisar, ska bli jätteskoj! Har bara varit på krogen en enda gång i Sthlm så det är väl på tiden att man testar igen =) Men innan dess måssste jag bara träna på min engelska redovisning som bara kommer närmare och närmare... Usch det är så svårt och komma på vad jag ska säga, men men, det löser sig väl som allt annat!

Ikväll blir en hemmakväll, lite tända ljus och lite tv =) Käkade nyss blodpudding, vilken fredagsmat va haha... Men det är gott tycker jag. Oj nu börjar Postkodmiljonären, ska nog kika på det, 

A bientot!


 


Man ska va tacksam..

..över det man har. Läser "Självkänsla nu!" av Mia Törnblom, den kan jag rekommendera, den är bra, får en att tänka till lite. Hon pratar bl a om att man ibland bör fundera lite över hur bra man har det. Ibland kan man ju bli lite gnällig och deppa över att man inte klarat en tenta, att dagen har vart allmänt trist eller att man inte har råd att köpa den där ursnygga klänningen. Patetiskt egentligen när man tänker efter, men visst, allt är ju relativt och det skulle ju inte gå att jämt vara asglad över att man tex lever i ett i-land! Men man bör ta en funderare då och då så blir man faktiskt lite gladare över sin tillvaro =)

Måste skriva ett par rader om min punka jag lagade igår, hehe.... Igår gick jag till en cykelaffär för att be dem laga min punka (var för lat och halvt bakis för att orka ta tag i det själv). Nehe de hade inte tid.. "Men köp en slang då, för du kan väl laga en punka själv?" Sagt och gjort, för att inte verka dum ställde jag mig utanför butiken med skiftnyckeln i högsta hugg. När jag 45 min senare äntligen är klar är jag riktigt nöj med mig själv, det gick ju bra =) När jag sedan cyklar iväg... "pschh". F-n! Punka igen... Glasbit i däcket som gjorde hål i den nya slangen. Jäjä, jag går in i butiken igen och flinar lite, mannen bakom disken bara skakar på huvet. 30 minuter senare är jag klar och går in i butiken för att lämna tillbaka grejerna. Håret står åt alla håll, jag har olja över hela händerna och i ansiktet, och jag är jäkligt hungrig och irriterad. "Stackars flicka" säger mannen bakom disken och tycker synd om mig. Jag cyklar hem, dödstrött och aphungrig, men jag lärde mig laga punka, nåt att vara tacksam över =)

Puss på er! 

Söndag = ny vecka-ångest

När jag vaknar på söndagar får jag ofta lite måndags-ångest, en ny vecka är ju snart här vilket betyder att helgen är slut! Om man kunde släppa måndan i tankarna skulle man nog njuta av söndans ledighet mer...

Jag har världens gulligaste föräldrar, de bjöd mig på "examens middag" igår kväll, för att fira att jag e klar med skolan, jippie! Sen blev det utgång med trainee gänget, vi stod och köade i nästan en timme, när vi kom in var klockan ett och eftersom man stänger 02.00 här i V-ås blev det en timmes intensivt röjande! De avslutade naturligvis med att spela vinnarlåten från melodifestivalen, den e helt ok men själv höll jag tummarna för - som vissa personer skulle säga - fikus måns, hehe... Jag tycker hans låt var... dansvänlig! Hoppas jag inte blir mobbad nu gah... Fast jag måste säga att I remember love, med Sara nånting... var sjukt bra! Jag rös när jag hörde hennes låt!!! Vilken jäkla röst...

Idag är det tvätt-dag, och så måste jag laga cykeln för det är punka på den, suck... Sen tänkte jag börja kolla lite på en engelska presentation jag ska göra, vad jag ska göra och så. Den ingår i en minikurs alla traineer måste gå, "English business presentation", kommer säkert bli väldigt lärorik!

Men först ska jag bara njuta av morgonkaffet, och känna att det är helg =)

Kram på er alla, me like you!

Våren är här!

Idag när jag vaknade sken solen, smilgroparna åkte upp till öronen och jag blev bara så himla glad! Snacka om att vakna på rätt sida, tänk vad lite sol kan göra =) Det goda humöret gjorde att jag fick energi att göra en massa ärenden idag - gick på stan, åkte till ikea, handlade på maxi. Nu är jag hemma och ska strax städa lägenheten, det ser för täskigt ut här, och jag som brukar va ordningssam...

När solen börjar titta fram kommer man och tänka på att det inte är så långt kvar till sommaren, längtar!!! Sommar betyder sola och bada, vilket också betyder att bikinin ska på, så det blir till att hänga på gymmet from nu, minst tre ggr i veckan! =) Haha.. ciao mes amis!


Kunde inte motstå trenden...

...att skaffa en egen blogg! Haha, ja vad ska det bli av det här... Det blir säkert bra =)

Här ska jag skriva alla mina tankar, sånt som bara jag funderar på och vill dela med mig av! Så får ni läsa och ge ris eller ros... om någon orkar läsa den vill säga, jag får påminna er då och då ;)

Puss och kram på er alla mina vänner! *smack*

RSS 2.0