Flytt och jullov

Nästa vecka går flyttlasset. I veckan var jag och fick nycklarna, fick reda på att det finns allt möjligt roligt i källaren på huset - bastu, festlokal och biljardrum. Härligt! Har börjat plocka ihop grejer och förbereda inför flyttdagen, men har faktiskt inte sååå mkt grejer så kommer nog gå rätt fort.


Förra helgen hade jag en kompis över på middag, hon tipsade om att vårt företag har en konstförening man kan gå med i, och jag som alltid tänkt att jag vill gå en målarkurs och ta mig tid till mitt intresse! Perfekt... Fast ingen idé att gå med innan jag sticker utomlands i mars, men när jag kommer tillbaka...

Jag har köpt alla julklappar, det är skönt. I em ska jag hjälpa mamma att göra knäck. På julafton åker vi till kusinerna i Sthlm, mormor och morfar är redan där. Det blir väl som vanligt - mkt människor man tycker om men träffar alldeles för sällan, jullunch, kalle, julkappar, gröt med mandel i, hemgång... Mitt bästa minne från julen när jag var liten är när mormor eller mamma kom och väckte mig på julaftons morgon med ett ljus i handen. Sen låg man där och myste och vaknade upp sakta medan ljuset fick brinna i mörkret, hörde på de andra som började stöka i köket, kaffet som puttrade i bryggaren och morfar som går och trallar för sig själv. Kunde inte bli bättre. Jag älskade julen när jag var liten, och det gör jag än! Men man måste erkänna att julen är mkt till för de små, i alla fall allt engagemang som klappar och tomte och kalle anka...

God Jul och Gott Nytt År!

Kramar
Anna


Snart juletid

Så var det åter snart jul i stugan, hösten har gått ganska fort ändå! Skönt att trista november har kommit till sitt slut. Jag gillar december, mysigt med alla ljus man tänder och folk lyser upp lite mer, blir lite gladare helt enkelt. Eftersom jag ska flytta i mellandagarna orkar jag inte julpynta så mycket, men adventsljusstaken ska upp iaf! 

Nu spelar de Timbalands Apologize på mtv, den är ju bara så himla bra, bara att blunda och njuta...

Vardagen flyter på som vanligt, i veckan hade vi kurs i projektledning, bra kurs, den kan nog bli riktigt användbar. Fast mest för dem som jobbar som projektledare för stora projekt där det är viktigt att hålla reda på alla resurser, risker osv.

Ikväll håller trainee 07:2 tackfest, tema "tacky". Jag har köpt en läcker rosa boa på leksaksaffären, sen ska jag väl krafsa fram alla fake smycken jag har och ha på mig, ett starkt och skrikigt rosa läppstift på det så är jag väl så tacky som jag kan bli =)


Kram på er i höstmörkret


RSS 2.0