Tjejhelg i Borås

Nyss hemkommen från en helg med tjejerna i Borås, eller "Boran" som Stina säger =)

Det var jag, Stina, Malin, Ida och Sara som träffades för att ta igen lite tappad tid, resten av it-tjejerna kunde inte komma.... men vi hade kul vi ändå! Gick och upptäckte Borås stad lite på dan igår och sen var det party såklart. Vi åt tacos, käkade godis, drack både det ena och det andra och blev nostalgiska över att studenttiden var över och att vi saknade den... När man slutade gymnasiet hade man studentdagen som ett avslut, men nu blev det aldrig riktigt nåt sånt eftersom alla blir klara olika tider.. 4 1/2 år över, bara så där! Vart tog åren vägen...? Vart tog alla kravaller vägen och klassfester? Vi kom fram till att vi saknar rille och ville-festerna, de var klart bäst!!! rille du måste fixa en ny sån snart =)

Här kommer lite galna partybilder från igår kväll =)

image9

image10

image11

Vi gick till Harry's runt tolv-tiden. Där var det proppat med folk, men bra musik! Vi dansade ett par timmar, drack en drink och hade trevligt =) Dock så kan jag bli lite full i skratt ibland av kroglivet, det är så himla förutsägbart... En köttmarknad, det är vad det är. Killarnas blick på dansgolvet är som en laserstråle som går över stället för att hitta ett byte. Jag reagerade igår över att det är många killar som står och dansar själva och försöker "dansa sig in i" ett tjejgäng som dansar, lyckas de inte går de bara helt sonika vidare till nästa potentiella byten. Vid två/tre-tiden är det värst, innan stället stänger. De killar som inte fått ragg börjar få lite panik över att de kanske får gå hem själva, så de börjar frenetiskt att leta efter ett offer som kanske kan tänka sig att gå hem med dem. Detta kanske låter som en brutal syn på krogenlivet, men det är precis så det funkar! Vilket inte betyder att jag inte gillar krogen, jag älskar att dansa med mina kompisar och folk som går på krogen är ofta glada, eventuella bekymmer lämnar man till dan därpå liksom. Så slutsats, jag gillar krogen men kan bli full i skratt ibland =)

Idag satt jag på tåget hem i fyra timmar, när jag kom hem påmindes jag om att mitt badrum fortfarande är "a big mess". Hoppas de fixar det i veckan... Ska ju bjuda hit folk i helgen, inte kul om det luktar avlopp (som det gör nu, mkt!!) i lägenheten.

Så det får vara allt för denna gång. Hej hopp!!

  



Mycket resande blir det...

I helgen var vi på kundbesök till Vattenfall i Porjus och LKAB i Kiruna. Det blev en toppenhelg som avslutades med skidåkning i Riksgränsen. Den enda som var lite tröttsamt var tågresan upp i onsdag natt, vi hade bara sittplatser på tåget och jag kunde knappt sova en blund på hela natten... Så jag var rejält trött och sliten när vi torsdag morgon kom fram till Gällivare efter 17 tim på tåget. Bägge studiebesöken var toppen, guiderna var suveräna, men det coolaste var ändå att åka ner i gruvan... Det är som en hel värld där nere...

Det blev fest varenda kväll men den hårdaste kvällen blev lördag. Vi är några som fyller 25 snart och passade på att fira det lite!
image5

image7

Vi bodde på ett vandrarhem i Abisko under helgen. När vi kom dit hade gubben glömt bort att vi skulle komma, men som tur var hade han plats för oss alla 17, tänk om han inte hade haft det, då hade vi stått där... =) Gubben, som btw heter Örjan, skulle visa oss hur bastun fungerade, det var stränga regler om hur den fungerade enligt honom. Fine, vi gick dit med honom hack i hälarna, väl utanför bastun började han gorma om att det här var en fjällbastu och alltså bastar man naken, varpå han kastar av sig sina badbyxor och uppmanar alla andra att göra detsamma! Vi protesterar och han fortsätter att tjata! Jag blev stressad och irriterad, men till slut lät han oss gå in med badkläder. VÄl inne i bastun visade han oss hur man tvättade sig i bastun, hur man skulle hälla vattnet över sig ur hinkar osv... Haha, det var verkligen viktigt att vi gjorde på rätt sätt tyckte han... Mama mia, vi kunde inte göra annat än att skratta åt honom, förutom anna och louise som vid det här laget hade flytt fältet =)

Tja, Örjan och hans fjällbastu var en upplevelse =) Hans son var dock supertrevlig och normal och bjöd oss på färska räkor på söndag kvällen. Vad gäller skidåkningen blev den andra skiddagen en kanondag, massor av sol! Jag var dock lite för girig så nu är jag lite bränd i ansiktet och flagnar.
image6

Ojoj, vad har jag mer att berätta för skoj... Det händer så mkt i mitt liv att jag inte hinner berätta om allt, jag hinner inte ens uppdatera min familj, jag tror tex inte jag kommit ihåg att berätta att jag pluggar spanska på måndagar, haha, ja herregud... men kul har jag! Fast jag i princip aldrig är hemma.

I helgen ska jag iväg igen, till Borås för att festa och umgås med Stina, Malin och Sara, ska bli så kul att se er tjejer!!! miss you...

Och en sak till måste jag berätta, anna persson har anmält bl a mig till Vasastafetten i aug som går från Sälen till Mora. Jag ska springa första streckan på 9,6 km, med uppförsbacke första typ halvan!! Så nu ska jag börja träna seriöst för det, blir en bra morot under sommaren! Ska försöka uppdatera lite här i bloggen hur det går! På tal om träning var jag på Bodypump idag, det är bara ett så jäkla kul pass!

Ikväll är en ledig kväll för en gång skull, och imorrn är man ledig, det blir till att tvätta och gå på promenad.

Just ja, vill bara skriva av mig angående mina blommor... de bara dör.. =( Kan nån som har gröna fingrar höra av sig och ge mig lite tips...!

Bisous!!


Blomlådorna på plats!

Hej på er, idag ska jag skriva några rader... Sitter framför tv:n och har precis sett på Postkodmiljonären, duktiga människor de som ställer upp. Idag vann en gubbe 100 000, inte illa pinkat som man säger.

Idag har solen visat sig en hel del vilket varit underbart. Efter att ha planterat bergonier och (nån annan fin blomma som jag inte kommer ihåg vad den heter) i blomlådorna på balkongen satte jag mig och bara njöt av solen. Jag bor i ett stillsamt och skönt område, oftast hör man bara fåglarna kvittra, eller en och annan bil som kör in på parkeringen. Ibland när man sitter på sin balkong funderar man på de människor som bor omkring en, vad de lever för liv och om de också bryr sig om att plantera blommor på balkongen. Jag har ingen kontakt alls med mina grannar, det är bara "hej, hej" om man råkar på varann i trappan. Lite synd egentligen, är det typiskt svenskar kanske? Att titta ner i marken och inte spontan-prata...

Igår hjälpte vi till på ett informationsmöte för aktieägare i ABB. Till vår stora besvikelse kom inte Fred Kindle till mötet (vi hade avsatt tid med honom efter mötet på 10 min), the big boss of ABB. Fast vi fick träffa några andra höjdare, bl a Michel Demaré som håller koll på pengarna i ABB.

image4
Här är vi allihopa på ett gruppfoto.

Efter detta var det tillbaka till jobbet ett tag, därefter träning, och till sist en lugn kväll på Sese-puben. Tack Patrick och alla ni andra som lagade den underbara brasilianska maten, tårtan var bara FÖR god... Mums!

Nästa vecka på ons bär det av uppåt landet med nattåg. Av någon anledning, som jag inte minns, har vi sittplatser och inte liggvagn. Vi måste alltså sova sittandes den natten... Ajaj, kanske lika bra att klunka lite så man däckar =) På torsdag besöker vi vår kund Vattenfall i Porjus och på fredag LKAB i Kiruna. Sen blir det skidor under helgen i Riksgränsen, skoj!!

Nehej nu ska jag vika ihop min tvätt som fortfarande ligget kvar i tvättkorgen. Sen blir det film eller nåt på tv...

Kramar från mig!

RSS 2.0