Hemma och sjuk

Att vara magsjuk är nog bland det värsta som finns. Jag tror jag åkt på vinterkräksjukan... inte skoj! Skippade därför jobbet idag och var hemma och sov, tror jag känner mig bättre nu men blir nog inget jobb imorrn heller för tydligen ska det smitta även när man börjar bli frisk. Hoppas nu bara att jag inte smittade nån under kick-outen i Ludvika i helgen...

För övrigt så funderar jag en del på min nya lägenhet, vilka möbler jag skulle vilja ha och vilka färger. Inredningsarkitekt är ett yrke som måste vara kanonkul. När jag sökte till högskolan valde jag mellan civ ing och arkitekt, i sista stund valde jag det förstnämna som första val, tänk vad livet kunde blivit annorlunda annars... Inte för att jag ångrar det jag läste, absolut inte! Men ibland kan man börja fundera över de små valen som leder till stora konsekvenser i livet.

Kan skriva ett par rader om helgen i Ludvika också. Den var kanon! (Tills jag började känna mig dålig natten mellan lördag och söndag vill säga) Sista helgen med gänget... Vi åkte gocart och spelade paintball, därefter åkte vi ut till stugan i Persbo där vi även hade vår kick-off i våras. Det blev en sentimental helg med rörande tal och många kramar. Vår grupp tror jag varit en ovanligt bra grupp, vi har alla kommit överens trots vissa smådispyter här och var och på nåt plan accepterat varandra. Bara att hoppas på att man kommer fortsätta ses även i framtiden! Det kommer vi iofs troligen att göra, åtminstone en gång per år eftersom vi planerat in en årlig reunion fram tom år 2016!

Nu ska jag se klart på Från koja till slott och sen gå och sova.

Kram

Ny lägenhet!

Jepp, nu har jag gett mig in på bostadsmarknaden. I dec flyttar jag in i en tvåa på Malmabergsgatan här i V-ås. Ska bli så skönt med lite större, kommer ha ett riktigt kök och en stor balkong med em/kvällssol. Bara att börja följa alla inredningsprogam på tv och få lite tips =)

Första veckan på min fasta placering har gått bra, jag trivs så himla bra med min avd, alla är så snälla och hjälpsamma. Om drygt en vecka ska jag följa med dem på säljkonferens till Milano, måste fråga tjejerna på jobbet vad man ska ha på sig...

Läser just nu Stieg Larssons andra bok i hans trilogi, måste säga att böckerna förtjänar all uppståendelse och bra kritik de har fått för de är faktiskt riktigt bra. Denna helg blir lugn, jag ska läsa min bok, tvätta, gå lite på stan... slappa... Smälta att jag köpt lägenhet och drömma lite om den kommande inredningen =)

Kram kram

Slitsam helg...

... så vilken tur att jag hade lite sovmorgon idag, min första dag på min fasta placering, nu börjar allvaret! Känns så himla bra! Om ett par veckor ska jag få följa med på en säljkonferens i Milano, wow! Börjar bra =)

I fredags bjöd jag min avd jag gjorde sista praktiken på på fika, sen blev det after work på rest å. Såklart skulle folket hålla på och bjuda eftersom det var min sista dag, så blev mer festande än jag tänkt mig hehe. Dan efter skulle jag på inflyttningsfest hos Therese i Örebro så hade tänkt "ta det lite lugnt". Men det blev som det blev med den saken... fast jag var faktiskt ovanligt pigg dan efter ändå, var tom iväg på lägehetsvisning kl 11. Har hittat en het kandidat nu, men har inte bestämt mig...

Festen hos Therese blev också skoj, dock var jag lite trött. Men det var roligt att se ansikten på så många namn man hört Therese och Robin prata om.

Nu funderar jag på att åka iväg på en annan visning ikväll.. sen blir det basket, som varje måndag!

Kram på er


PS. Liza Marklunds böcker e så bra, läste ut "Nobels testamente" igår, måste läsa uppföljaren!


RSS 2.0