Snart semester

Bara tre dagar kvar att jobba, sen är det semester, det behövs känner jag... fyra härliga veckor där jag ska slappa, läsa böcker, äta frukost på balkongen i timtal, och bara vara. Ja, alltså jag har ju planerat in en hel del - resa till Gotland, resa till Öland samt ett bröllop. Lagom mkt inplanerat känns det som.

Det sämsta med sommaren är helt klart myggen, har blivit totalt sönderbiten på ena sidan av kroppen, är lite känslig också mot bett så de sväller upp rätt ordentligt... kan ju inte låta bli att klia heller!

Var ute och sprang idag, har kommit av mig lite ett tag men nu är jag på g igen. Kände mig ganska stum i benen, men efter någar km känns det helt ok. Imorrn blir det Body Pump, jag varvar det med springningen. Det e roligt, varje sommar tänker man att nu jäklar ska jag bli vältränad, den här sommaren ska det allt bli av. Men sen blir man aldrig nöjd, så funkar jag iaf, man kan göra förbättringar men inte riktigt se dem utan bara se vidare och tänka på nästa mål. Det gäller att stanna upp då och då och ge sig själv credit för de delmål man uppnår. Det resonemanget går att applicera på allt i livet, man borde ge sig fler dunkar i ryggen för det man klarar av. Jag tror att oftast så kan man va dålig på det, man bara ser vidare på nästa sak man vill uppnå. Jag menar, har man klarat av det, ja då kanske det inte var så svårt? Hm, helt fel tankesätt... Det var svårt, men jag klarade det! That's the way to think =) Har blivit bättre på det, men behöver fortfarande bättra mig...

Har kommit på en sak, jag ska sluta ha på tv:n när jag e hemma, man blir ju stressad av det! All reklam och skit... Igår när jag kom hem la jag mig i soffan och läste en bok, det var helt tyst i lägenheten förutom lite ljud från gatan. Det var helt underbart, blev så avslappnad och somnade sen gott.

Många kramar till er alla, jag är glad att jag har så fina vänner! Vänner kan man aldrig få för många av...


Syrrans student

Idag har jag varit en stolt storasyster. Min kära lillasyster har tagit studenten! Wieee!! Hipp hipp hurra för Kristina!

image12

image13
Jag, syster och student Kristina, och bror Gustav

När vi i familjen kom till Wenströmska för att se syrran springa ut kände man hela luften pulsera, inte bara utav värmen utan av feststämingen. Alla glada studenter som springer där... Tjejerna har ett stort leende på läpparna trots att klänningen sitter trångt och att skorna är för höga och trånga. Killarna gapar och gårmar skrattandes, dunkar varann i ryggen och bryr sig inte alls om att kostymen är otroligt varm, de är på väg att bli för fulla eller att de redan spillt ner studentmössan. Med hesa röster och fulla av energi springer de upp på scenen för att tacka världen för att de ÄNTLIGEN är klara med skolan. Kommer precis ihåg hur det var, man var helt berusad hela dagen, inte utav skumpa (dock så drack man en del sånt också =) ) utan av total lycka!! Det är som en stor urladdning som man väntat på i alla dessa år man gått i skolan. Och så plötsligt står man där, och allt är SLUT! För första gången i livet får man välja själv vilken väg man ska ta - om man vill jobba, resa, göra lumpen, plugga, ligga hemma och pilla naveln, eller vad vet jag...

Jaja, slut med nostalgin nu =) Jag vill väl egentligen bara säga att studenten är en av mina bästa dagar jag nånsin upplevt. Det är ett steg i livet, en anhalt man passerar.

En liten uppdatering om min träning också... Jag håller ju på och försöker ladda inför Vasastafetten i aug, har kommit igång med att springa nu och har sprungit (läs lunkat =) ) milen några ggr, vilket jag är stolt över! Nu är det bara att fortsätta, ska verkligen försöka hålla igång bra i sommar!

Annars är det inte nåt annat direkt som har hänt tror jag... Badrummet håller de fortfarande på med, det blir ju aldrig klart... *suck* Men nästa vecka har de lovat nu, så annars...!!

Imorgon ska jag njuta av solen. På kvällen blir det släktmiddag, därefter tänkte jag smita in på efterfest på ABBeum, där förmodligen alla traineer och abbare är i full gång med sommarfesten!

Bisous!!!!

25 år gammal

Nu är man närmare 30 än 20. Det känns... bra faktiskt. Jag känner mig redo att vara 25. Det känns som en bra ålder, man är vuxen men fortfarande ung =)

Tack alla för era fina gratulations-sms, telefonsamtal, blommor och presenter. Det är nu man upptäcker hur många vänner man har, känns underbart! Förra helgen var det fika för hela slanten. För en gång skull lyckades jag nog rätt bra får jag säga med alla mina bakverk. Annars brukar det där vara nåt där jag har typ 50 % chans att lyckas. Kommer fortfarande ihåg när jag och nån till glömde pepparkakorna i ugnen på hemkunskapen i skolan, det började lukta bränt och lärarn undrade vad det var. "Ingen aning" sa vi och sprang i smyg iväg och plockade ut den rykande plåten ur ugnen... Så kan det gå.

Vilken härligt solig morgon man vaknade till idag. Jag somnade tio igår kväll, utmattad som man var... Vaknade halv åtta, pigg som en lärka och gav mig ut på morgonpromenad. Inte något jag brukar göra men idag kändes det bara rätt. Solen var på väg upp och värmde redan upp rätt ordentligt. Fåglarna kvittrade och i princip ingen var ute frånsett någon som var ute och rastade hunden. Väl hemma igen unnade jag mig en ordentlig och mysig frukost. Jag älskar att sitta och äta frukost långsamt, höra kaffebryggaren puttra och bara känna att man har hela dan framför sig. Helgen ska bjuda på bra väder, gud vad skönt!

Ikväll blir det middag hemma med familjen, sen vidare till Louise där förmodligen och förhoppningsvis alla sjunger Sing Star för full hals =) Om inte Sverige förlorat i fotbollen vill säga, då kanske det blir mer dyster stämning hehe...

Om en vecka tar syrran studenten, ojoj vilken stolt storasyster jag kommer vara då. Hon har ju blivit så stooooor! =) Det var 6 år sen man själv stod där med blossande kinder och champagneflaskan i högsta hugg. Det var en rolig dag, studenten, mina fötter mådda dock inte lika bra efter att ha haft högklackat på i 24 h, ajaj...

Nu ska jag städa lägenheten, hej hopp!

RSS 2.0