Fast placering klar och lugnare tempo

Nu är det bestämt, bestämt var jag ska börja jobba permanent. Skönt att det är klart! Det blir säljsupport för styrsystem där jag gjorde en av mina praktikperioder. Känns verkligen kanon och jag ser fram emot att börja den 1 oktober!

Igår hade vi workshop och middag med de schweiziska traineerna, de var här på besök. Jättetrevligt, men jag var så himla trött.. Stackarna fick gå vidare själva till BMB efter middagen på Bill och Bob ( eller som de sa, "blubbeliblubb haha!" ), ingen av oss orkade gå vidare. Visserligen var de nya ABB-traineerna ute på vift så de tog över efter att vi gått hem. Ikväll ska vi ha välkomstfest för dem, hoppas de inte festade för hårt igår kväll och missar kvällens fest! Den kommer nämligen bli kanon =)

Mitt sökande efter lägenhet går vidare, min lilla etta bara krymper och jag känner hur väggarna bara kommer närmare och närmare... Vore så skönt med lite mer space.

Jag har bestämt mig för att försöka läsa tidningen mera, då blir man ju allmänbildad eller hur! DN ramlar numera in genom brevinkastet hos mig varje morgon. Igår morse och i torsdags morse gick jag tom upp en halvtimme tidigare för att hinna läsa tidningen, vad sägs om det ;) Eller så var det så att jag gick till jobbet senare, hehe =/
Hur som helst så får vi väl se hur länge det här håller i sig. Jag måste ju sträva mot samma nivå som mitt företags boss som läser tre dagstidningar varje dag! Förstår inte hur han hinner... Men nyckeln till framgång kanske ligger i att man kan läsa snabbt och på så sätt ta in mkt information, tydligen så är detta en egenskap som många företagsledare har.

Btw så var vi bjudna på middag till Villa Asea i tisdags, en jättefin villa som används till representation inom ABB. Där bjöds vi på trerätters middag och visning i huset, jag fick äran att vara värdens bordsdam! (*stolt*) Här kommer ett par bilder därifrån:

image26

image27

Kram till er som läser min blogg!

RSS 2.0