SPA-helg och Tackfest med Las Vegas-tema

Ojoj, längesen jag skrev nu... Har varit så mkt så har inte haft tid!!! Men nu ska jag berätta lite om de två senaste bravaderna.

Förra helgen var jag och 4 tjejkompisar på SPA-helg, underbart härligt! Kan rekommendera Hasseludden i Stockolmo.. Där tog vi det bara lugnt, njöt av bad och relaxavdelningar samt massage. Jag kom alltså hem utvilad och redo för en ny vecka!

Mysmiddag p? kv?llen


Denna vecka har varit fullproppad med saker, vi har varit på studiebesök i Ludvika, vi har bowlat (jag satte 3 strike på raken!!!), jag har bakat tårta... ja, typ så. Igår hade vi stor tackfest för trainee 06:2, den blev superlyckad!! Vi dansade hela natten och nu mår mina fötter inge vidare haha! Hade rejäla platådojjor som jag knappt kunde gå i =) Blev stämplad på fötterna också några ggr så har två blåa fötter kan man säga hehe!

image2

image3

Nu måste jag strax tillbaka till festlokalen och hjälpa till att städa, min egen lya skulle verkligen också behöva en omgång... Sen är det basketmatch ikväll, ska bli hur kul som helst! Bara jag inte fortfarande e bakis då =(

Nästa vecka är det ny praktik som gäller, min avdelning jag gick ifrån nu var så gulliga, fick massa presenter när jag gick i fredags...  Men ska bli kul att testa nåt nytt nu!

Blev inte så långt inlägg idag, men lite bilder iaf!

Kramar!!!!

Dumma förkylning

Kan den inte ge sig snart, är trött på att harkla hela tiden och snyta mig var femte minut.. Antar iofs att jag klarat mig lindrigt undan i vinter, det här är första gången jag blivit förkyld på typ ett år.

Snopet det var när man vaknade upp i morse och tittade ut och såg snö! Inte vad man hoppats på direkt, vill ju ha vår nu. Men nästa helg ska det bli fint, 19 grader och sol!!!

Har ätit alldeles för mkt påskgodis, men jag gillar smågodis, det är så svårt att låta bli =) Däremot gillar jag inte de där marsipangodisarna som man ska äta på påsk, de kan jag skippa, däremot är chokladäggen smaskiga! Vi har en liten tradition i vår familj på påsk som går ut på att rulla ägg, hårdkokta ägg alltså, och så ska man krocka de med varandra och, ja, det är lite svårt att förklara men det är en liten lek vår släkt praktiserar på påsken =) Men i år blev det inget av det, vi var för många på påskafton...

Nu är nelly furtado på mtv, hon har blivit så bra, hennes senaste låtar me like! Man blir på glatt humör! =) Nu ska jag ta tag i min post som samlat sig till en hög på bordet som bara skriker "ta tag i mig!". Sen ska jag cykla iväg och köpa apelsiner och chocka kroppen med lite c-vitaminer. Imorrn ska jag på kurs i Personlig utveckling, undrar vad det går ut på, kul låter det iaf =)

Påskkramar!!!


Påskgodis, mums =)

Nu har jag precis gjort tryffelgodis, hoppas det blir gott! =) Eller så blir det som när jag brukar försöka baka, pannkaka hehe...

Jag har fått kommentarer om att jag måste uppdatera oftare, så det ska jag försöka göra, och lägga in lite bilder då och då.

Jaha goda vänner, då var det påsk! Gud vad skönt med helg... jag ska ta det lugnt och softa så mkt jag bara kan... imorrn ska jag väl bara en sväng till ikea, och tvätta, thats it. Har dragit på mig lite halsont så hoppas det försvinner under ledigheten, vill verkligen komma igång och träna nu..

Hoppas verkligen man kan börja sola lite snart, jag är ju blek som ett spöke! Usch, man ser så himla trött och glåmig ut.. Men men, fortare än kvickt är väl sommaren här, och tur är väl det!

Glad Påsk på er alla!! Kramar!

kanonhelg

Ja så kan man beskriva det, jag har haft en topphelg! Men nu är jag helst slut, så nästa helg (påsk) ska jag försöka slappa och ta igen mig. Det sliter på kroppen att festa både fre och lö =)

Engelska kursen slutade bra, vår lärare fick ett påskägg med en slips i som tack, tror han blev glad =) Sen var det pubkväll, som till slut blev riktigt lyckad! Till en början var det knappt nåt folk alls, men sen blev det ganska bra drag! Jag och några andra blev kvar ända till 3-4 tiden och dansade och sjöng, microfonen åkte fram och fastän de flesta hade gått efter typ kl 1 så underhöll vi oss själva ett par timmar till =)

Igår åkte jag till linkan för att spela basket och träffa gamla basketkompisar. Mitt lag förlorade alla matcher (dough!) men vi hade sjukt kul! Robban och hans lag vann såklart, de spelar i div två och är riktigt vassa. Därefter var det förfest hemma hos Frida, till en början var jag seeeeeg, var tvungen att dricka en stor kopp kaffe, baileys och diverse annan dricka för att piggan till. Sen blev det utgång på Flamman, mitt favoställe i linkan! Där dansade vi och eftersom vi var typ 20 pers kändes det som vi tog över hela dansgolvet, wie!! Då var tröttheten som bortblåst och vi shakade som f-n till de stängde kl 3. Eftersom vi inte alls kände att vi hade festat klart blev det efterfest hos Johan, för de som inte var för fulla förstås och stapplade hem hehe... Så den kvällen slutade kl 5 på morgonen, puh! Men det var det helt klart värt.

Idag tog jag tåget hem vid 12, var astrött såklart så satt och nickade till i princip hela resan, vaknade ett antal ggr av att min mun var halt öppen som en fågelholk och jag försökte hålla den stängd så jag inte skulle dregla, haha! Pinsamt =) Men men, den bjuder jag på, jag försöker ha den filosofin, att bjuda på sig själv, livet blir roligare då, både för en själv och andra..

Nehe, nu är det duschen och sen film kl 21, men det blir väl som vanligt, att jag somnar innen filmen är slut. Hehe, jag är kass på att hålla mig vaken, folk kan bli sura på mig när vi ska kolla på film för jag kan sitta och nicka till.

Puss och kram!


RSS 2.0