Gröna fingrar, not!

Jag kan då verlkligen inte hålla mina blommor levande! De bara dör =( Här ser ni några exempel...

image18
image19

image20

Försöker hålla de stackarna vid liv men sakta men säkert vissnar dem... Dough!

Imorrn ska jag, mamma och Kristina till Sthlm och shoppa, blir en riktig tjejdag! Måste hitta en klänning till Louise och Jacobs bröllop. Drömde härom natten att jag tittade efter klänning och hittade en jättefin, plötsligt inser jag att den är vit och går ju inte alls att ha =)

Halva semestern har gått nu och jag börjar känna mig utvilad. I början hade jag svårt att slappna av, vaknade tidigt och planerade en massa för dagarna som att städa, träna, sola, tvätta osv. Jag ville hinna läsa minst 10 böcker, få en solbränna som heter duga, träna varje dag två timmar, hinna göra allt som man tänkte göra när man jobbat (som att städa ut garderoben, köpa nya grejer till lägenheten, ägna mig åt hobbyn måla och teckna osv). Dessutom ville jag ju såklart bli utvilad.... Hehe, inser nu att det är inte detta sem går ut på, att planera en massa. Man ska bara ta dagen som den kommer! Tänk att man aldrig lär sig =) Nej riktigt så farligt har det inte varit, men det är helt klart lätt att man vill FÖR mkt på sem...

Idag är det soligt så det blir till att lägga sig ute på gräset och njuta, lösa lite korsord och läsa bok!

Kramis

Gotland

Kom hem i mån morse från en långhelg på Gotland, närmare bestämt hos Maria i Visby! Trots ihållande regn både lö och sön blev det en kanonhelg! Då bilder beskriver mer än tusen ord kommer här några =)

image14
Jag, Johan, Erik, Micke och Maria på en utkiksplats

image15
Vi trotsade regnet och åkte till Fårö för att titta på raukar. Att tillägga är att en av bilarna inte gillade färjan ut till ön då den vägrade att starta två ggr - när vi skulle av färjan på väg till Fårö och på vägen tillbaka när vi skulle på färjan igen. Efter lite påskjutande i regn och rusk startade den, wiee...

Förutom att titta på raukar och se Gotlands natur var vi även på teater - Hamlet, en uppsättning av Lars Norén. Den var riktigt bra, var så längesen jag var på teater. Men det är mkt mer effektfullt än att se på tv eller bio, skådespelarna står ju rakt framför en och deras skådespel blir mer levande.

Vi firade även Marias födelsedag på lördag kvällen. Det blev indisk mat, ostkaka och mkt dricka till alla =) Och självklart, mkt Håkan Hellström och Markoolio haha... Vissa låtar blir aldrig uttjatade...

image16

image17

Ja det var helgen på Gotland, tack Maria!!

Nu ska jag äta ett äpple och fortsätta läsa Stieg Larssons Män som hatar kvinnor.

Kram kram

Visby here I come!

Ville bara dela min glädje med er, ska till Gotland imorrn och hälsa på Maria, ska bli fantastiskt roligt! Hehe, hon har sagt att hon (efter att ha sett hur vi firade midsommar hemma hos mig) ska plasta in hela huset så hon är förberedd på festandet! Nej men det är ju inte bara det vi ska göra, vi ska faktiskt vara kulturella och se Noréns Hamlet på teater, så det så =) Det ska bli härligt, var länge sen jag var på teater.

För övrigt har jag semester och njuter i fulla drag! Var på stan idag i princip hela dan och hängde, skulle träffat Sara och hennes lille Max men han skrek så mkt så hon vågade inte ta ut honom på restaurang, så vi skjöt på det. Tog en lunch med Pauline ist, gick och handlade lite grejer till Maria, och fikade med Louise och snackade bröllopsplaner. Ojoj, tycker det är mkt bebisar och bröllop nu, ligger lite efter! Hehe, men allt har sin tid eller hur =)

Jag måssste brara visa några midsommarbilder här sen, ska få dem av Maria först, men de vittnar om en rolig fest =)

Igår var jag ute i spåret, kändes tungt, men jag hoppas fortfarande på att jag ska hinna få bra kondis till Vasastafetten i aug =)

Mer rapporter kommer efter Gotland! Tills dess, vad gör du framför datorn dummer, ut och njut av sommaren!!!

Varma kramar från mig till er alla!

PS. Reflektion - vad gör alla mina grannar eg? Jag ser de ALDRIG ute på sina balkonger, är inte det konstigt så här på sommaren...


RSS 2.0