Tjejhelg med bubbel

Hoj!

Denna helg var tjejerna från klassen på besök.

image32
Fr v: Malin, Frida, jag, Sara och Alex

Vi hade världens helg! Bubblade bubbelpool och drack bubbel, slappade, gick på stan och shoppade, åt tre-rätters middag och festade såklart =) Vi unnade oss en helhelg helt enkelt. Det var vi värda =)

image33
God mat och goda drinkar på restaurang Varda!

image35


Börjar förbereda mig inför min resa nu, har tänkt att skriva packningslista denna vecka. Jag kommer få prioritera bort en hel del, å andra sidan säger de på jobbet att jag alltid har med mig sån liten väska när vi är ute och reser så kanske klarar också denna resa smärtfritt. Kommer ihåg när jag skulle åka till Schweiz och plugga, då hade jag 11 kg övervikt, oups! Men har tänkt att ha med så lite som möjligt, och ha desto mer med mig hem hehe =)

Å jag måste berätta, min handledare i Kina skrev ett mail till mig med lite info om lägenheten jag ska bo i... den är 140 m2 stor!!! Vet dock ej om jag är tvungen att dela den med nån.. men ändå! Och den var riktigt fräsch så det ska nog bli bra det här!! Som sagt, det finns plats för den som vill komma och hälsa på! =)

Nu blir det lite käk och sen ska jag kolla på sista avsnittet av Kungamordet.

Puss och hej

Sportlov i Trysil

Hej alla!

Igår kom jag hem från några dagars skidåkande i norska fjällen - Trysil. Det var underbart med frisk luft och fysisk ansträngning i backen.

image30image31

Var där med familjen, vi bodde i en lägenhet en bit upp på fjället, nära backen, perfekt =) Alldeles nybyggda lägenheter så det var fräscht och fint. 3 dagar av 4 hade vi sol, den fjärde dan snöade det och blåste så mkt så vi hann bara åka ett par timmar innan vi gav upp.

Nu är jag tillbaka hemma och idag ska jag träna och gå på stan, samt sätta upp lite saker på väggarna här hemma. Finns det någon oskriven regel för när man kan börja borra hemma utan att irritera grannarna? Klockan är nu 08.22, kanske ska vänta lite =) Som vanligt så vaknade jag tidigt idag, vaknar tidigare och tidigare på helgerna, det "kommer väl med åren" haha!

Nästa helg kommer tjejerna, ska bli sååå roligt! Om ni läser detta, hoppas ni är lika peppade som jag =) Helgen efter det ska jag till Linköping och fira ida som fyllt 30, och därefter är det påsk. Sen är det inte långt kvar tills jag lämnar landet för Peking, den 30 mars! Wow, längtar riktigt mkt nu =)

Kramar!

RSS 2.0