Höst och bullar med soltorkade tomater

Idag är första dagen på den långa hösten, kan man väl säga eftersom vår temp sjönk ända ner till 14 grader. På nåt sätt känns det helt ok, vi fick ändå en del soliga dagar i sommar, och helt ärligt är jag faktiskt rätt trött på den klibbiga och fuktiga värmen. Höst för mig är färger, frisk luft, promenader och mysiga hemmakvällar. Förutom i slutet av november då när man är rätt trött på den =) Men sept och okt är helt ok!

Bakade matiga bullar igår kväll med soltorkade tomater, getost och oliver i, mums! Blev supergott =) Lite trist bara när man är själv, man får så mkt mat över! Och så är det ju roligare att njuta av nybakade bullar om man är fler än en.

I torsdags så var vi traineer inbjudna på middag i Ludvika Herrgård, jag tror aldrig jag ätit så god mat som vi fick där, och vinet sen, himelskt...
image25

I helgen behövde jag sova ut så gjorde inte så mkt annat än att vila, kolla på friidrott och gå på stan. Var iofs riktigt duktig på söndagen och städade lägenheten, tvättade alla kläder, rensade ut all pant, slängde den stora tidningshögen och sorterade räkningar. Man är rätt nöjd när man inför en ny vecka liksom kan börja på noll vad gäller städning och ordning =) Jag gillar att ha rent och städat hemma, till skillnad från syrran som har ett rum där man knappt ser golv och väggar pga alla saker, mamma och jag förstår verkligen inte hur man kan leva så, men det är hennes val.

Ikväll är det basket som gäller, skoj! Resten av veckan ser ut som vanligt med jobb.
 
Har förresten skaffat DN i en månad, provprenumeration.. Eftersom jag varken har man eller barn måste jag ju skaffa vuxenpoäng på nåt sätt! =)

Puss och hej!

Sem slut, men inte sommaren, hoppas jag...

Hallå hallå,

orkar inte skriva nåt långt inlägg idag men tänkte jag kunde klistra in lite bilder. Sem är nu slut, känns helt ok, och jag har påbörjat min tredje praktik. Sitter på en utvecklingsavd och kodar mest hela dagarna =) Lite annorlunda från mina andra två praktiker..

Lite bilder från klassfesten vi hade utanför Linkan i helgen, det blev bad, grillning och mkt internt snack! =)

image21

image22


image24

RSS 2.0